fredag 17. september 2010

Mitt første salg på finn

Jeg har for første gang solgt noe på finn. Dette lille bordet og speilet ble solgt unna på noen timer og jeg fikk til og med det jeg ønsket for det..:) Nå er jeg totalt bitt av salgsbasillen. Jeg har lyst til å selge alt i huset. Ikke fordi jeg vil kvitte meg med tingene mine, men bare fordi det var så gøy (jeg tror kanskje jeg er litt rar..). Så idag har jeg gått gjennom alle tingene i stuen og funnet ut at jeg kan legge ut noen flere ting på finn. Håper det går like fort unna... Moro, moro:)


7 kommentarer:

 1. ha ha ha ha...ja bare selg i vei, jeg henter :-)
  Sh**, skjønenr jeg må følge mer med på Finn!
  Jeg har akkurat fått en palle godsaker fra Zinkspanden, samet et nyyyyydelig skap som jeg ...erh...VI skal ha TV'n i! L-mannen holder på å mekke til nå. Du vet, jeg kan jo ikke vente til imorgen! Er du gal!! Det må gjøres NÅ, NÅ med EN GANG!!! :-)
  Så nå er presset på han, han må jo bli ferdig til jeg skal se fredags-tv :-)

  Kos dere i regnet.

  klem W

  SvarSlett
 2. Haha, kjenner til salgsbasillen! Det trenger ikke bare å være kjøpsbasillen ;) Jeg har også tatt runden rundt i huset og bodene den gangen jeg skulle selge noe for første gang på qxl, syntes det var ubergøy! HURRA for gjenbruk! :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er et kick å selge også! Men ville ikke du ha speilet og bordet lenger??
  Klem, J

  SvarSlett
 4. Hahaha! Så bra!!! Det er terapi og lykke på en gang:) Så bra at du fikk solgt det så raskt! Jeg skulle lagt ut den rosa stolen til E men jeg venter til jeg absolutt må.. Spent på å se hva mer du skal selge?
  Klem!

  SvarSlett
 5. Salgsbasillen? den var ny for meg:) Må si ifra når du legger ut noe mer( jeg holder meg til kjøpsbasillen foreløpig:))

  SvarSlett
 6. hihi, jeg kjenner meg godt igjen her, ja. Men nå har jeg kjøpt og solgt ting på finn.no i mange år, så jeg har lært å beherske meg (tror jeg). Ihvertfall på salg....verre på kjøpssiden. Så gøy at du fikk solgt så fort og til den prisen du ville ha!

  Mandagshilsen fra
  Anne-Karin

  SvarSlett