mandag 27. september 2010

Bokskap

Er det et rom jeg synes det er vanskelig å få fint i huset så er det kontoret. Vårt kontor er i tillegg også tv-stue og lider dermed sterkt av plassmangel. Det betyr en overfylt pult, vegg- og bokhyller fulle av dvder, permer, ledninger (mannen i huset lider av ledning-fetisj...) og alle mulige slags duppedingser i tillegg til alle de vanlige, lite pene tingene som hører til slike rom: tv, dvd-spiller, 3(!!!) ulike spillkonsoller, høytalere, pc, skriver osv, osv. Jeg kunne holdt på i det uendelige... Dette er altså et rom for barn og det mannlige kjønn. Men, i forbindelse med påbyggingen har vi fått et eget rom til tv-stue og det gamle kontoret skal endelig få bare være kontor. I den forbindelse har jeg gått til innkjøp av et gammelt bokskap. Her kan jeg endelig få puttet inn alle permer og stygge ledninger og annet som ikke tåler dagens lys...


Det skal selvsagt males hvitt...... 


Det finnes ingenting bedre enn å putte stygge ting inn i vakre møbler.....:)

10 kommentarer:

 1. Jeg mister nesten pusten! For et skap! For en heldiggris!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Blir fantastisk når det er malt. Men permer og ledninger? Blir det gardin på innsiden av glasset da?
  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, så fint!

  SvarSlett
 2. oj oj så flott det var! Så heldig du er, huset ditt kommer til å bli såå fint:)

  SvarSlett
 3. Nydelig skap :-) det blir nok superduper lekkert når det er malt.
  Her har vi dessverre også vårt av ledninger og permer. Eg menar: er det så forb*** vanskelig å finne opp ting som en ikke trenger ledninger til??? Trådløst?? Hva er problemet? Og ikke nok med det, etter vi flyttet TV'n ++ inn i skapet, har (på mystisk vis) surroundsounden forsvunnet! Så her sitter jeg med et vakkert TVskap og en lettere irritert mann. ....og jeg holder selvsagt klokelig kjeft. Erh...eller...altså, jeg har jo ymtet frempå at kanskje det er noe "sånn eller noe sånn" eller kanskje han må trykke på en knapp eller sjekke en ledning etc.....men (can you belive it) det faller for døve ører! Jaja, så enn så lenge så får vi klare oss med "gammeldags" lyd :-)
  Utsikten (skapet) er iallefall upåklagelig :-)

  juuuhuuuu.

  Klem W

  SvarSlett
 4. Haha! Lobelia altså:) Skapet var et kick å få tak i på lauritz og det kommer til å gjøre hele rommet. Tenk å si godnatt til det hver gang du går og legger deg? Det er jo rett ved soverommet:) Nå har du nesten alt på plass!! Å hvor fint det kommer til å bli!!

  SvarSlett
 5. Lite krise: Vinduene du skulle få av meg, er for det første : Ikke lik i utførelse eller størrelse, så: ett er ødelagt. Men: Jeg har mange mye eldre vinduer med mer patina og sjel, men vindusrutene er større. Kan sende deg bilde.
  Det ordner seg;) Ps. Min tlf er ødelagt. Buhh!

  SvarSlett
 6. Har sendt deg en mail. Jeg synes at jeg fortjener en hvit iphone. Hører du det, Gud???

  SvarSlett
 7. Å ja jeg er så enig, slike store gode skap som rommer alt man egentlig ikke orker å se på er fantastiske!

  Synes den pelargonian unde rher var morsom, skikkelig som den strakte hals da gitt;-)

  Ha en fin tirsdagskveld!

  SvarSlett
 8. vilket jätte fint skåp, det kommer att passa så fint i ditt fina hem och speciellt när det blir vitt. kram på dig/Ingela.

  SvarSlett
 9. Vakkert skap; har ofte undret meg over NÅR vi får en ledningsfri verden... jeg gleder meg :)

  SvarSlett