søndag 12. september 2010

Loppelykke

Jeg går veldig sjelden på loppemarkeder. De fineste tingene forsvinner alltid rett etter åpningstid og i min syvsoverfamilie liker til og med hunden å ligge i sengen til minst 11, så når jeg endelig har kommet frem rundt kl.13 er det bare skrot og skrammel igjen.
Likevel var jeg innom et loppemarked i går. Det var som vanlig langt ut på formiddagen, men jeg var i nærområdet og tenkte at vi i det minste kunne spise noen vafler..
Og hva var det som stod midt foran meg da jeg kom inn????
Et nydelig lite slagbord med fantastiske dreide ben.Bildene er litt utydelige og foreløpig må det stå inneklemt mellom skjenken og pianoet i stuen. Men når vi er ferdige med byggingen tror jeg det skal få stå i vinterhagen.

Tenk at folk gir fra seg slike skatter! Fra nå av kommer jeg til å være fremst i alle byens loppemarkedkøer.....

11 kommentarer:

 1. Åh, så heldig du er!! Du skriver så herlig, må bare le av innleggene dine:) Hvor mye måtte du gi? I dag har vi lagt ut et innlegg om livet som tvillinger.. Koselig hvis du vil ta en titt:)

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med et fantastisk flott bord.Jeg ønsker meg et også,men jeg rekker heller ikke godbitene på loppemarkedene.....

  SvarSlett
 3. Det er bare det fineste bord jeg har sett! Halleluja!
  Elsker, elsker, ELSKER det!!!
  Begeistret klem, J

  SvarSlett
 4. ha ha ha ha........har du en sånn familie også? Lobelia-mannen nekter plent å gå på loppemarked og rote rundt i gamle saker! Kan du skjønne sånt??? Han må på opplæring!!! Jeg er jo ikke så flink jeg heller da (men det snakker vi ikke mer om). Jeg hater å legge meg men elsker å sove :-)
  Det bordet er bare lekkert! Jeg er helt "uber-berasket" over hvor mye dere klarer å få inn i heimene deres. Her er det så trangt om plassen at jeg har måtte svelget unna en hel rull med Lovehearts for å få litt hylleplass. (og nå kjenner jeg at det var ingen god idé.... )
  Ha en fortreffelig aften.
  Nå venter sofa, pledd og en film kanskje.....

  klem W

  SvarSlett
 5. Jeg blir helt.. du vet:) Så utrolig nydelig! De perfekte dreide bein! Hurra for et funn!!!! Endelig! Aldri sett maken og dette var sjeldent fint! Grattis!!!!!!!!
  Klem,H

  SvarSlett
 6. Grattis! Det var superfint! Heldige, heldige du!

  SvarSlett
 7. Det var kjempefint! Har og et, som nesten er maken, men det står ute i uthuset i påvente på plass inne :) Det fikk jeg reddet fra et gammelt hus som skal brennes - med innbo og det hele *grøss*

  -Renate-

  SvarSlett
 8. Åååååå

  Søren og at jeg ikke kom meg på loppemarked...

  Misunnelig

  :-)

  SvarSlett
 9. ... og tenk at alle hadde latt det stå! Egner meg heller ikke på loppemarked når dørene åpnes; har funnet ut at jeg ikke har spisse nok albuer. Blir stort sett stående igjen alene midt på skolegården, mens folk skubber, dytter og tramper på hverandre. Fint det óg, blir alltid nok pølse og vaffel :)
  Fint var det bordet; veldig, veldig fint!

  SvarSlett
 10. Sånn flaks a gitt..kjempeheldig du var:):)Jeg har maken ..men jeg har nok måtte betale litt mere jeg...
  Kos deg med synet av det:)
  eddaKlemmer

  SvarSlett