mandag 6. september 2010

Drømmen om et sveitserhus



Jeg har en drøm om å en gang kunne bo i et gammelt sveitserhus, med store åpne rom, kakkelovner, stukkatur og takrosetter.



Fra tid til annen dukker finner jeg slike hus på finn. De ligger alltid på østlandet, så hvis jeg noen gang skal få oppfylt drømmen må jeg nok flytte over fjellet...




Så hvis det er noen som bor i området og har 8,5 millioner + noen millioner man kan pusse opp for, sier jeg bare: løp og kjøp!!!


11 kommentarer:

 1. Akk ja, for et hus dette kunne blitt! Men, det gjelder å kjenne sine (altså mine) begrensninger, så det blr nok neppe noe 8,5 mill hus med 500 kvadrat, fnis. Ikke for det, utfordringene står i kø he rhjemme, så det er nok å ta fatt på ;)

  God ny uke!

  SvarSlett
 2. Skjønner godt hva du mener. Det er helt nyyydelig!

  SvarSlett
 3. Såå nydelig! Skjønner godt at du vil bo der:) Er glad jeg fant bloggen din! Den var fin! Kom tilfeldigvis over den, og skal lese mer på den! Jeg laget meg blogg i dag, så er veldig usikker på hva jeg skal skrive, osv. Lærer meg det nok etterhvert:) Kanskje jeg spør deg om noe underveis?:)

  Klem fra C:)

  SvarSlett
 4. Ja takk, det hadde gjort seg :-) hadde vært greit med både stort hus og stor hage...... one fine day....maybe........ :-)

  Ha en strålende kveld.

  PS! Fikk du sakene over fjellet?

  W

  SvarSlett
 5. Hei igjen,

  Klart jeg kan bestille inn lampene fra JDL så lenge jeg vet hvilken du mener. ha ha ha...
  Er det gulvlampe? Bordlampe? Dobbel lampe? Om du ser på nettsiden til JDL og finner art nr, så bestiller jeg for deg :-)

  Ha en flott dag :-)
  W

  SvarSlett
 6. Det er drømmehuset! Herregud, hvor vakkert!

  SvarSlett
 7. Ja herregud!!!!! Tenk hvilke muligheter de har der på andre siden av fjellet:) Ikke mange slike hus her i området.

  SvarSlett
 8. Jeg er så enig - det er den ultimate drømmen! Jeg bor på østlandet, men har desverre ikke 6-12 millioner...sukk.. Men drømme kan vi jo, sant? Ha en fin uke♥

  SvarSlett
 9. Fant ei lampe med en stygg skjerm i en bruktbutikk :) Skjermen gikk i søpla!

  Stine :)

  SvarSlett