fredag 6. august 2010

Sommer

I hagen vår denne sommeren er det ikke mange steder man kan sitte ute pga stein, gravemaskiner og bygging.


Her har jeg heldigvis funnet en liten ledig plass i solen jeg kan drikke kaffe om morgenen...:)

9 kommentarer:

 1. Se der ja, det er jo super fint! Til neste år så har det nok roet seg med byggingen, men skjønner at du savner gresset ditt! Stor klem! Husker du å hjelpe meg å melde emma på dansingen? Prøvde å ringe deg idag:)

  SvarSlett
 2. Vakkert, Maria!
  Huset og hagen kommer til å bli en drøm!
  Klem, Jannicke

  SvarSlett
 3. Hei!

  Tusen takk for kommentar på bloggen vår! Alltid gøy å få hilsener, og finne nye bloggere med samme interesse som oss:) Håper du får overtalt han!:) Vi er heldige som enda ikke har noen mann å overtale, er jo bare to venninner som heldigvis liker det samme!! Koselig at du la oss til som følger, legger til deg også vi! Du har en veldig fin blogg forresten, skal bruke kvelden på å lese gjennom den!! :) Så at dere var på ferie på Tromøya! Det er utrolig vakkert der, ikke sant? Var dere heldig med været?

  Bloggklem:)

  SvarSlett
 4. Hei:) Det var kjempefint der. Utrolig mange fine hus! I Bergen er det få gamle fine bygninger, dessverre.. Været var litt blandet, men bedre enn her i vest...:)

  SvarSlett
 5. Men, dere leide en gammel hytte, var det sånn? :) Var det mange gamle ting inne i den også? Er alltid så spennende å kommme på ferie når det er sånne ting som skjer:) Snart blir det Kristiansand-tur her, og da skal vi bo på et veeeeldig gammelt hotell! Gleder oss stort!!

  SvarSlett
 6. Så heldige dere er:) Det var en blanding av gamle og nye ting. Særlig i stuen og soverommene var det fint. Jeg hadde tenkt å legge ut bilder, men de ble ikke så veldig gode...
  Det hadde vært drømmen å kunne kjøpe en slik gammel hytte en gang...

  SvarSlett
 7. Du har lagt ut veldig mange vakre bilder til nå! Du er så flink til å ta bilder!! Så, det er nok ikke så dårlig:) Gleder meg til flere innlegg fra deg:)

  SvarSlett
 8. Hei!

  Så utrolig fine bilder du har i bloggen din! Kjempeflotte ;-)

  Jeg var innom bloggen "Gammel stil", og så at du hadde hjulpet dem med en "bloggutfordring" ;-) Jeg er selv helt ny innen blogging, og det er en del (mange ;-) ting jeg lurer på. Ser for eksempel at du har en flott "bloggteller" som registrerer besøkende på siden din. Hvordan har du gått fram for å få den? Den var jo superfin.

  Ha en finfin ettermiddag og kveld ;-)

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett