fredag 27. august 2010

Shoppedilla

Jeg merker at shoppelysten har tatt litt vel overhånd i det siste. Noe har vi bruk for, andre ting ikke, men det finnes jo så mye fint der ute....:)
Hvor vi skal gjøre av tingene mens vi bygger aner jeg ikke, men vi finner vel en løsning:)
Denne uken har jeg bl.a. funnet to møbler på finn til et av de nye barnerommene.

Sengen og speilkommoden skal stå på minstejenten på snart 6 sitt rom.
Speilkommoden skal jeg male hvit.


Storesøsteren er ganske misunnelig, men hun skal få innebygget seng laget av snekkeren vår, så jeg tror nok hun blir fornøyd hun og:)
En sånn som dette kanskje? 
I grunnen har mor og barn en pågående diskusjon om bl.a. tapet på de nye barnerommene.
Jeg har to jenter med en bestemt interiørsmak, det skal være prinsessete og rosa for alle penga.
Jeg prøver å overtale dem til å ha hvitmalt panel som jeg er så glad i. Men kompromisset er foreløpig hvit eller (muligens..) lyserosa stående panel, med én vegg med tapet.
Minstejenten vil helst ha prinsesse lillefe-tapet på alle veggene..
Spennende å se hvem som vinner diskusjonen...:)

4 kommentarer:

 1. La prinsessene få prinsesserommene sine, du! Det går an å male om siden. Jeg er, i en alder av 46, fortsatt litt fornærmet på foreldrene mine for at jeg ikke fikk hestetapet på rommet mitt. Broren min fikk nemlig en hel vegg med biltapet da de bygget huset, før jeg ble født. :)

  SvarSlett
 2. Hehehe, så søtt av jentene deres:) Du burde kanskje la dem få viljen sin :) Og male over siden! Den kommoden var kjempefin!! :)

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, den sengen, den sengen. Speilkommoden var dødsfin! Heldige jenter - god løsning med en tapetvegg... eldstegutten her vil ha Ben Tan rom...Hvordan løser man det? Prinsesser og rosa er i allefall romantisk.Men en kjempende Ben Tan i svart og grønt = alt annet.
  Godt innlegg!
  Klem, J

  SvarSlett
 4. Barnerommene kommer til å bli som en drøm! De får jo også hver sin lille veranda! Innebygget seng tror jeg blir helt supert! Det bildet du viste var jo helt perfekt! Silk vil jeg også ha:) Trygt å godt å kunne krype inn i:)

  Gleder meg til å se speilkommoden ferdig malt og plassert.. Kanskje til jul?

  SvarSlett