tirsdag 24. august 2010

Nye funn

Jeg kom heldigvis ikke tomhendt hjem etter turen innom Gamle Trehus, til tross for at vi ikke fant dører og vinduer som passet.
Denne nydelige turkise skjenken kjøpte jeg. Den er enda finere i virkeligheten enn på bildet. Nå må jeg bare ringe til et transportbyrå som kan kjøre det hjem til meg så snart som mulig..


Disse lysestakene skal være på et piano. Jeg synes ikke pianoet vårt er fint nok til lysestakene, så jeg må nok kjøpe meg et nytt piano og...:)


Denne søte, lille klesrullen fikk jeg med på kjøpet!!! Jeg syntes den var SÅ fin og prøvde å finne ut hvor mye selgeren skulle ha for den. Men han mente at den ikke var gammel nok til å være verdt noe særlig, så da fikk jeg den. Hurra!!:)

8 kommentarer:

 1. Å så fin skjenken var! Å for en deilig farge! Heldige du:)

  SvarSlett
 2. åååå heldig, den benken var bare helt nyyydelig !! :o9

  SvarSlett
 3. Skjenken er noe av det fineste jeg har sett!!!
  Og lysestakene og klesrullen - nå sier jeg som deg: DU ER HELDIG; DU!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 4. Deilige deilige skjenk! Fantastisk patina! Og lysestaker må man ha! Gleder meg til huset ditt blir ferdig så det kan innredes med dine fine møbler!
  Klem H

  SvarSlett
 5. Så utrolig mye fint! Og den sjenken - nydelig!!! Du kan!!
  Vi har lagt inn et innlegg, men visste ikke helt hva folk kom til å synes! Men det viste seg at mange liker det vi har lagt ut:) Ta deg gjerne en titt, og si hva du synes!! Om du synes vi bør male kjerren vår! :)

  Ønsker deg en god kveld!
  Bloggklem fra oss!

  SvarSlett
 6. For noen flotte ting du har fått tak i. Den skjenken var bare kjempefint. Blir spennede å se hvordan det blir når du har plassert den hjemme. Håper vi får se det ;-)

  Hilsen fra
  HG

  SvarSlett
 7. Heisann,

  For en nydelig skjenk!!!!!! :-)

  Du kan prøve Moss TransportForum (de var de billigste jeg fant)

  http://www.mtf.no/dllvis2.asp?ID=1

  Lykke til :-)

  Klem W

  SvarSlett
 8. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett