tirsdag 11. januar 2011

Tapet på barnerom

Nå er jenterommene nesten klare, det mangler bare 1 strøk på gulvet og lister. I tillegg skal det bygges en seng hos storesøster og et klesrom hos hun i midten.
Tidligere har jeg skrevet et innlegg om interiørdiskusjonen mellom meg og mine to døtre på 9 og 6. De har allerede veldig bestemte meninger om hvordan rommene deres skal se ut. Helst ville de hatt tapet på alle vegger. Men jeg synes det blir litt voldsomt og tror at den tapeten de velger nå, vil de bli lei av om ikke så altfor mange år..
Kompromisset er derfor at de har fått en vegg med tapet og at de får velge både type og fargene på veggene helt selv. Storesøster har dermed gått for hvite vegger og lyseblå pip-tapet, mens lillesøster har valgt kremfargede vegger og rosa prinsesse lillefe-tapet.
Mor er ikke helt enig med valgene deres, men så er det heller ikke jeg som skal sove her. Jeg skjønner at jeg etter hvert må gi opp håpet om noen som helst påvirkningsmulighet.. Men så kunne det også vært mye verre. Så lenge fargene er i pastell kan jeg ikke klage..:)

9 kommentarer:

 1. Veldig god ide å bare ha tapet på en vegg. Fint med konstrast og enklere å bygge ut når de går lei.. Har planer om å gjøre det samme på prinsesserommet, vårt soverom og kanskje stuen.

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjekt de har bestemt selv.......og det kunne vært så mye verre som du sier.Det var jo fint da ile de verste tapene jeg har sett
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 3. Åååå så fine tapeter de har valgt :-) Jeg syns de var knallfine. Neidu, du har ingenting å klage på. Kom igjen med knallrødt Man United sengetøy, Røde Brann sjerf, og kamuflasjegardiner!

  Klem W

  SvarSlett
 4. Hahaha!! Jentene ligner vel på sin mor; vet hva de vil ha! Tenk hvor kjekt å få være med å bestemme selv. Blir kjempefint !!!
  Vil gjerne se mer.

  SvarSlett
 5. Hei.
  Så lekre tapeter,elsker tapeter og disse falt virkelig i smak.
  Lykke til.
  Klem.)

  SvarSlett
 6. Å det blir jo kjempefint, så langt de er kommet!! Må snart komme bort og se:)

  SvarSlett
 7. Suuuuuuuuuuupert! De får noen nydelige rom og fantastisk at de har valgt selv. ZZZZZZZZZzzzz..

  SvarSlett
 8. Herlige tapeter da! Blir nok søte rom. Vi er selv i en oppussingsfase og ser at dere har mye arbeid foran dere, men kjære vene så herlig når man nærmer seg slutten ;o)
  Foresten....ser at du har handlet på Lauritz - såå mye fint der, men jeg har ikke turt å handle der. Si meg...hvordan gjorde du det med transport? Var det dyrt?
  Setter pris på svar tilbake. (gjerne på bloggen min om du har tid.)
  Mvh
  Monica

  SvarSlett
 9. Det er nok kanskje lurt med kun én tapetvegg, men vær glad for at du har bestemte døtre. Dét kan komme godt med i fremtiden... når de er sånn 16 og 19 :) Klem Lilli

  SvarSlett