mandag 10. januar 2011

Hjemme igjen!

Da har vi etter et myyye lenger opphold enn vi hadde tenkt, endelig fått flytte hjem igjen. Vi har levd i kofferter i godt over to måneder og bodd hos foreldre, svigerforeldre og til slutt et lite opphold på hotell etter å ha gått tom for overnattingsmuligheter..
Påbygget er overhodet ikke ferdig og oppussingen av gamledelen pågår for fullt. Men det er likevel fantastisk å være hjemme igjen. Ikke minst fordi huset er nå dobbelt så stort som før. Jeg er i den syvende himmel over å endelig ha plass til alle tingene våre, 3 barn plassert på hvert sitt rom og mange steder jeg kan gjemme alt rotet vårt..:)


6 kommentarer:

 1. Velkommen hjem får vi vel si da!

  Nyt "nytt" og kos deg med innredningen!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Endelig!!Nå nærmer det seg ro og orden:) Huset blir jo nå enormt!! og... gleder meg til å se det!!!!! Det er jo allerede en av mine største inspirasjonskilder og nå venter jeg i spenning på å se resten. Dere får masser av plass og det beste av alt, mye lagringsplass og fornuftige løsninger. Go go! Imorgen skal jeg besøke mitt nye tantebarn, men jeg kommer plutselig på besøk!!!

  SvarSlett
 3. Åååå dette ser spennende ut......selvom du er midt oppi det blir det nok flott.
  Gleder emg tol å folge deg videre
  Ønsker deg en fin dag

  SvarSlett
 4. Velkommen hjem og jeg bare gleeeeder meg til fortsettelsen!

  Stooor klem, Hanne.

  SvarSlett
 5. Heisann, ååå velkommen hjem! Gu det må være en ENORM følelse :-) Du har min fulle sympati. Tenk så masse flott du får plass til i det store huset da!!! Eg vil SE!!!! :-)

  Klem W

  SvarSlett
 6. Å, så deilig!!!!!!
  Borte bra - men hjemme best!!
  Jeg er klar for møblering;)
  Klem

  SvarSlett