søndag 17. oktober 2010

Nye dører og antikkfunn

Endelig har dørene kommet! Jeg har vært utrolig spent på om de kom til å bli slik jeg hadde tenkt.Heldigvis synes jeg at de ble superfine. Fargen er litt mindre grå enn jeg kunne ønske meg, men det kan jeg gå over og justere etter hvert...  Dette er døren som skal være inngang til vinterhagen. Vi har også fått en lik, men litt bredere dør til grovgarderoben og dobbeldører til gangen. De er fortsatt pakket ned, men gleder meg til å vise bilder når de blir satt inn denne uken.
Nå er det bare å starte letingen etter noen passende dørhåndtak.. Hvis det er noen som har noen tips om hvor jeg kan finne noen fine er det bare å si ifra:)

Helt til slutt kommer et bilde av et av funnene fra antikkmessen:


En nydelig parafinlampe som skal få henge her inne i vinterhagen. Den var på messen i fjor og, men da lot jeg den være, noe jeg har angret på siden. Til min store lykke hang den der fortsatt!!!!
Jeg holdt nesten på å kysse den stakkars selgeren da jeg så den...:)

8 kommentarer:

 1. De nydeligste dører...jeg er henført!
  Også parafinlampen..den henger på Emils kjøkken.
  Huset kommer til å bli en drøm.

  SvarSlett
 2. Virkelig nydelig! Tenk så vakkert hus dere får til slutt!

  SvarSlett
 3. Hei!
  Så flotte dører! Kanjeg spørre om hvor du har bestilt denne? Kikker etter dør til vårt eget hus, selv om det ligger litt frem i tid, så er det jo kjekt å få noen tips... ;)

  SvarSlett
 4. Kommer til å bli skikkelig fint,flott dør. Nydelig parafinlampe. Klem Mette.

  SvarSlett
 5. Heisann, gu for en vakker dør!!! Eg gir meg over! Og den lampen da!!! Skjønner godt at du angret da du ikke kjøpte den i fjor. Men, it was ment to be - siden den hang der og ventet på deg :-)

  Ha en forrykende uke. (herlig vær - jeg skal lissom på fortballtrening med bøtteknotten i ettermiddag!! Tror du jeg gleder meg eller??!!)

  Klem W

  SvarSlett
 6. As Trevaren i Lærdal!!!! For et funn Arvid og gjengen han er! Dørene er nydelige!! og lampen da....... !! Akkurat slik du har snakket om så lenge. Kan ikke vente til dørene er blitt satt inn! Prøvde å ringe deg.
  Klem!!

  SvarSlett
 7. Nydelige sprosser på døra!
  Kjempefin! Blir artig å se når de er installert.

  :-)

  SvarSlett
 8. Åh! Nydelig dør, da! For en flaks å komme over noe slikt!
  Og den lampa var bare din! Hvis ikke hadde den ikke hengt og ventet i et år ;) Godt du fikk den med deg hjem.

  Tyttebærkransene var faktisk enkle å lage, og så dekorative som de var! Jeg skal lage meg flere til helgen, slik at jeg får noen hjemme og :)

  Ha ei flott uke! (det MÅ du jo få, med den døra i hus ;) ).

  Renate

  (PST. Ser jeg forstatt ligger inne med det gamle navnet mitt hos deg... Du må selv endre det under "utforming" - og "blogglisten" din.)

  SvarSlett