søndag 24. oktober 2010

Husbytte

Vi har rømt fra byggekaoset i anledning riving av en vegg og trapp i huset. Heldigvis for oss står svigermors hus tomt da hun for tiden bor i Afrika.. Kanskje jeg skal ta noen bilder fra huset hennes i mellomtiden, hun er blant annet den store inspirasjonskilden til både vårt og frøken jægers kjøkken.
I mangel på noen nye bilder kommer det derfor et gammelt bilde fra kjøkkenet..:)9 kommentarer:

 1. Veldig fint kjøkken! Så koselig! Der blir det nok laget mange deilige retter ;-)

  Ha en finfin søndag - i svigermors hus ;-)

  SvarSlett
 2. Så nydelig!!!!!! :-)

  Her er vi en smule redusert idag ettersom vi nå har festet 2 dager på rad! At vi ikke lærer!!! Rune Andersen sitt show var knallbra!! Anbefales :-)

  Ha en strålende kveld :-)
  Klem W

  SvarSlett
 3. Jeg har bilder av svigermors kjøkken! Men det er sikkert like greit å ta nye:) Kjøkkenet ditt er min størst inspirasjonskilde. Det er bare nydelig!! Jeg har hermet etter det meste, farge, fasong, vask og blandebatteri:) Håper dere koser dere der borte! Jeg er helt kake i dag! Verker i hele kroppen. Makan! Skuvsengen ville IKKE opp på hemsen. Blæ!

  SvarSlett
 4. Nydelig!! Så fint å ha et sted å "rømme" til under oppussing ;0) Gleder meg til å se svigermors kjøkken! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Nydelig flott blogg! Fant deg via Lobelia-damen ;)Ville legge meg til som følger her hos deg, men hadde ikke hellet med meg i kveld, så da prøver jeg igjen i morgen ;)
  Ha en fin uke.
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 6. Virkelig nydelig kjøkken, slike landlige kjøkken er herlig. Har selv også et landlig kjøkken, og trives stort. :) Med tida skal vi skifte litt innredning, men foreløpig er det badet som er i fokus. Mye flott og koselig å se på bloggen din! Jeg vil gjerne linke.

  SvarSlett
 7. Jeg har kost meg med å se på bilder fra det flotte hjemmet ditt! Gruen kunne jeg ikke se meg mett på. Har så lyst på grue. Men jeg skal ha plass til den gamle vedovnen ved siden av. Ikke lett. Kjøkkenet ditt er bare kjempekoselig!
  Ha en fin ettermiddag!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 8. Veldig koselig kjøkken. La meg tilsom følger jeg. Ha en fin kveld

  SvarSlett