søndag 10. oktober 2010

Gratulerer!!!

Hurra for fantastiske Helene!!!Nå er jeg hjemme igjen fra en deilig ferie og kan endelig ønske verdens beste venninne med Norges vakreste hjem gratulerer med seieren:)Jeg har fått med meg at det er delte meninger om hun fortjener seieren eller ei.
Etter mitt syn er det ihvertfall fullt fortjent i og med at det er en konkurranse der man skal kåre det vakreste hjemmet i Norge uavhengig av økonomi eller hva det måtte være... Det er klart man kan bli misunnelig på andre som har mye man selv ønsker, men man må likevel klare å unne andre disse tingene...Det er nå ihvertfall min mening..

13 kommentarer:

 1. Så hjertens enig :-)
  Takk for sist - det var ustyrtelig morsomt :-)

  Klem w

  SvarSlett
 2. Ser du også har delingsknappen ved kommentaren - jeg får den ikke bort! Kan du sette dataguruen på saken?

  SvarSlett
 3. I love you! Og det går fint om noen mener jeg fortjener det eller ikke. Jeg reagerte litt i affekt...Det gå jo an å forstå frustrasjonen som opptår når man står med arbeid oppover ørene og ikke ser lys i tunnelen. Det er urettferdig og dumt. Takk for at du er så skjønn og at du har kommet tilbake til meg. Synes du var litt lenge borte:) Her i heimen er det hosting og gråting og jeg blir litt gal. Skal ikke hostemedisin virke? hun klager
  også over at det svir nedentil, stakkar lille pike. Skal hun ikke snart bli frisk!!! Hun vekker jo lillebror med denne gråtingen..

  SvarSlett
 4. Fullstendig enig! Så vakkert så vakkert!

  SvarSlett
 5. AMEN, JA!
  Dette fortjener Helene såå, og jeg kjenner jeg blir provosert av de negative kommentarene om både økonomi og mann.. Hva har folk med det å gjøre? Det er jo en privatsak, og hjemmet til Helene og co blir jo ikke noe mindre vakkert eller en seier verdig av den grunn?
  Arg!

  Håper du har hatt en fin tur!

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei ! Har ikke fått med meg at noen har reagert på at hun vant,jeg......uansett så syns jeg seieren er velfortjent,uten tvil :) Kunne flyttet inn i det nydelige huset,på dagen....hihiiii :) Kos deg videre :)

  SvarSlett
 7. Jeg sier bare - ENIG! Helene har et, tvers igjennom, vakkert hus. Så det så!

  :)

  Renate

  SvarSlett
 8. Helt enig. En velfortjent seier!

  God smak, stilsans og kreativitet har veldig lite med økonomi å gjøre. Når det er sagt MÅ en nok være kreativ på stramt budsjett, i høyere grad enn med friere budsjett, men det betyr ikke at en ikke kan være kreativ med god økonomi..

  Hjemmet hennes ser i allefall nydelig ut! :)

  SvarSlett
 9. Har heller ikke fått med meg at det skulle være feil vinner pga økonomi? Hva har egentlig det med saken å gjøre? Dette er jo et hjem, som ser både vakkert og beboelig ut; og som huser en familie i hverdagen. Eller?

  Hadde vært litt annerledes dersom profesjonelle skulle konkurrere med "heldesignede" hus/palasser/hoteller o.l, der beboerne ikke hadde noe med interiøret eller utsmykningen å gjøre, synes jeg.

  Har virkelig nytt bildene både på nett og i Boligpluss; og det gir glede å se hva hun får til :-) Håper hun fortsetter å inspirere også, gjennom bloggen sin :-)

  Fin mandag til deg!

  SvarSlett
 10. Helene er ein flott vinnar! Så får surmularane halde på for seg sjølv!

  Ha ei flott veke!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Helene er en verdig vinner, men jammen har du en hyggelig blogg du også :-)

  Marie

  SvarSlett