søndag 22. mai 2011

Bilderas fra gjestebadet

Nå er det etterlengtede gjestebadet nesten ferdig. Det mangler bare litt ting og tang og et strøk til med impregnering av flisene.


 Blandebatteriet til vasken er fra qvesarum.se og blandebatteriet til dusjen er fra bellistri.dk
        Begge butikkene sendte varene med posten til en billig penge. Så det ble faktisk rimeligere å kjøpe fra utlandet enn det ville vært å kjøpt noe tilsvarende fra Norge..


Toalettet og vasken er fra www.little-england.noLampene er fra moloas.com som er en bygningsvernsbutikk som holder til på Frogner men som også har nettbutikk med supergod service. Her selges reproduksjoner av alt man kan tenke seg når man skal restaurere gamle hus.Speilet er fra zinkspanden.dkHunden vår klarer nesten alltid å snike seg med på alle bildene. Vanligvis sletter jeg dem, men i dag får han heller være med..

8 kommentarer:

 1. Kjempefint gjestebad!!!☺
  Mykje finare enn vårt hovudbad☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Du overgår deg selv snart!! Fantastico!!!! Og noen har vært og hengt opp lampe og speil...nå er det snart klart, M! Det er perfekt, og jeg er syk av misunnelse.

  SvarSlett
 3. Lekkert!!! Skikkelig gjennomført og delikat.
  Slitan! :)

  SvarSlett
 4. ÅÅååååååååååååååååååååå M!!!!!!!!!!!! Herreguuuuuud!!!!!!!!!!!!! Eg må komme med kamera og ta noen inspirasjonbilder for det er AKKURAT sånne fliser, dusjhode og...ja.....ALT sånn eg vil ha!!! ååå gi meg kraft! Forresten...du har jo gjesteseng og alt - så då e det egentlig enklere at eg flytter inn. Eg kommer med kofferten imårooooooo!!!!!!!!!!

  Klem klem W

  Herreguuuuuuuuuuuuuuuud så fint!
  (Skjønner ikke ka du stresser med...kom igjen HER i heimen!)

  SvarSlett
 5. Nydelig! Utrolig vakkert bad du har!
  Sara

  SvarSlett
 6. Nyydelig!!! Takk for at du deler inspirerende linker.

  Ha en nydelig dag!

  -Astri-

  SvarSlett