mandag 2. mai 2011

En sorgens dag

For et par dager siden fikk jeg endelig hjem verdens nydeligste speil som har ligget på lager hos Butik Sophie i månedsvis. Så igår greide mannen å velte det slik at det knuste!!!!!! Jeg hadde bedt ham om å henge det opp dagen før og satte det midt i gangen slik at han skulle føle presset.. Gjett om jeg angrer på at jeg ikke la det et tryggere sted.....
På bildet kan man se hva som er igjen; en lettere skadd ramme uten speil. Speilglasset hadde verdens fineste patina og speilet passet perfekt i trappegangen... Men, som som jentene mine sier: "det er bare ting".
Ergerlig er det nå uansett. Jeg får heller sette inn et nytt speilglass, selvom det kommer til å ergre meg hver gang jeg går forbi det....


4 kommentarer:

 1. Så utrolig kjedelig med speilet ditt! Sikkert ikke særlig gøy for han som veltet det heller... Håper du kan få brukt den fine rammen enten til nytt speil, bilderamme eller lignende.
  Kjempekoselig at du følger arbeidet vårt, og tusen takk for koselig kommentar! Det gir ekstra motivasjon når vi kan dele fremskrittene med andre :o)

  SvarSlett
 2. Fy f.....jeg griner med deg!!!! ER DET MULIG???????

  SvarSlett
 3. Jeg må få uttrykke min dypeste medfølelse og kjenner godt følelsen av å sparke seg selv bak....huff.
  Håper du finner et gammelt speil du kan sette inn...

  Stooor klem!

  SvarSlett
 4. ha ha ha ha...jeg må le av Lille Viland....skulle nesten tro dere var i familie med den flaksen (les: uflaks) deres..........men du kan jo få nytt glass også patinere det etter JDL måten :-) utgave nr 3 201 tror jeg det var :-)
  Det ordner seg - alltid.

  Klem klem W

  SvarSlett