tirsdag 3. mai 2011

Dette bokskapet syne jeg er så utrolig vakkert!! Jeg er i utgangspunktet mest glad i møbler med originalmaling, men jeg synes likevel skapet ble fint selv med mine begrensede malerevner..:)
Det har allerede rukket å bli plassert 5 ulike steder. Jeg hadde egentlig tenkt at det skulle stå på kontoret i 2.etg. med bøker, men så ville jeg ha det litt mer synlig, så nå står det ved den ene innerveggen i vinterhagen.. Ommøblering er jammen gøy:)

Her er et bilde av hvordan det så ut før:

7 kommentarer:

 1. Aldeles praktfullt!!! Og for en forandring.
  Tror det er bra å blande orginalmaling med nymalte flater - ellers kan det vel bli for shabby...å gjemme det bort på kontoret går ikke an- dette er et blikkfang!

  SvarSlett
 2. Så utrolig nydelig skap!
  Synes nesten det ble finere hvitt jeg, enn orginalfargen.. Lekkert!

  SvarSlett
 3. Har du enda et nydelig skap?? Så mange flotte skap du har! Fantastisk! Og for en forandring. Det ble kjempefint! Skulle nesten ikke tro at det er det samme skapet. Synes du er veldig flink med malerkosten, jeg ;-) Dette var imponerende! Vakkert!

  Synd med speilen i innlegget under. Den så veldig fin ut, men....regner med at du ordner ett eller annet så den blir like fin igjen ;-) Du er så dyktig.

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. NYYYYYYDELIG M!!!!!!!!! Du er jo et geni! :-)
  Herregud så fint det ble! Kan ikke se meg mett......LOVE!!!!!!! :-)

  Klem W

  SvarSlett
 5. Uten tvil vakrere i hvitt, et nydelig skap)))

  SvarSlett
 6. Ble utrolig flott:0)
  Klem

  SvarSlett
 7. Nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelige skapet!!!! Lucky you:)

  SvarSlett