lørdag 27. november 2010

Maleprosjekt

Mens snekkerne hamrer står jeg og maler møbler i den for tiden kaotiske stuen vår.
Det er deilig å få gjort unna maleprosjektene så møblene blir klare til vi flytter inn. Dette er underdelen til bokskapet som jeg kjøpte på lauritz.com for noen måneder siden. Det skal i utgangspunktet stå på kontoret, men nå lurer jeg på om det heller skal stå i stuen, det er nesten for fint til å gjemmes vekk på et kontor:) Overdelen er på bildet under. Jeg har foreløpig ikke malt det inni og er usikker på om jeg skal gjøre det.. Jeg tror jeg må sette litt ting inni før jeg bestemmer meg.
Denne speilkommoden kjøpt på finn skal stå på lillemor på 6 sitt rom. Hun har selv valgt fargen:)


12 kommentarer:

 1. Nydelige, spesielt den speilkommoden, en sånn ønsker jeg meg! :-) Ha en super adventshelg!! Klem

  SvarSlett
 2. Det bokskapet...halleluja! Jaaa - det må stå i stuen!!!!!
  Deilig å se resultatet av malerkosten!!

  SvarSlett
 3. Det første skapet var bare til å dåne av.
  Me wont!!

  SvarSlett
 4. Å det blir så bra!!!!!!!!!!! :-)
  Helt utrolig nydelig skap, og DEN speilkommoden da. Kunne ønske vi hadde større soverom..........da skulle jeg pinadø hatt en her i huset også :-)

  Ha en herlig helg!

  Klem W

  SvarSlett
 5. Å så fiiint - både speilkommode og bokskap! Og jeg er helt enig, du må slettes ikke gjemme vekk bokskapet, det fortjener en hedersplass!

  SvarSlett
 6. Nydelig speilkommode, en slik skal også få plass på vesla sitt rom etterhvert, jeg synes det passer så godt på et jenterom!

  SvarSlett
 7. Guuuuud så lekkert det blir hos deg!!! Gleder meg allerede!

  Håper du har hatt en fin start på adventstiden!

  Klem,Hanne

  SvarSlett
 8. Hei!
  Så hyggelig med kommentar fra deg på min blogg. Og her inne hos deg var det også masse, masse fint og interessant å se. Vi har nok store husprosjekter på gang begge to, men dere er heldige som slipper å bo oppe i det. Slik jeg har skjønt det, så bygger dere nytt hus, mens vårt er gammelt fra 1916. Men jeg tror vi begge er veldig glad i den gamle stilen. Jeg kommer gjerne igjen!
  God helg!
  Klem Trine

  SvarSlett
 9. hei botticino er det vel? Sendte deg en mail isted, lurte på om vi skulle dra ut og se på huset ditt, men nå beg det jo å bli litt sent. Skulle gjøre mye fornuftig i dag, men tiltakslysten forsvant plutselig...

  SvarSlett
 10. så fine møbler du maler!!! Blir nok kjempefint når du får alt på plass : )
  God helg
  klem Tove

  SvarSlett
 11. For et fantastisk lekkert skap!!! Har ikke hørt om Lauritz.com før, men jammen var der mye fint! Hvordan fungerer det med frakt og slike ting? Kjempe fint hus dere bygger også. Klem fra meg :)

  SvarSlett
 12. Nydelig møbler du pusser opp:D

  Drømmer om en slik speilkommode og tilhørende nattbord;) hehe

  SvarSlett