lørdag 4. juni 2011

Sol

Endelig litt sol og sommer i Bergen og!!! Riktignok blåser det og er ganske kaldt, men litt blå himmel gjør susen uansett... Disse peonene pynter opp huset for anledningen:)


5 kommentarer:

 1. Så artig med fotografbesøk! Blir nok en flott reportasje, du har det vakkert. Vet du hvilket blad det kommer i? Akkurat nå er hjemmet vårt med i sommerutgaven av danske boligpluss. :)

  Så flott det var med peonene. Nyt godværet. Her regner det, men er meldt sol i mårra. Satser på det. :)

  SvarSlett
 2. Så artig med reportasje i interiørblad. Spennende og håper vi får høre mer... Ja, jeg bor også i Bergen og nyter at solen har kommet, selv om det bare er 13 grader i skyggen. Vi nyter ettermiddagen i hagen, også må du ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 3. Hei hei sunshine :-)

  Jeg nyter også solen - selv om jeg styrer på innendørs. Må jo få ut igjen alt som er stuet vekk...ha ha ha ha. Og "oppdager" da at jeg har en haug med ting som må selges....

  Vittig, jeg tok akkurat lignenede bilder av mine peoner.....great minds..... :-)
  Du får kose deg i fineværet så snakkes vi plutselig :-)

  Klem klem W

  SvarSlett
 4. Elsker peoner!...eller skal jeg kanskje si elsker blomster, men peoner er en av favorittene :) Nydelig foto av flotte blomster :D
  Ha en strålende uke!

  SvarSlett
 5. Jajaja...peoner er fine, men jeg vil se huset ditt!! Knips i vei og inspirer meg! Nå er det jo ryddet, stylet og fiks ferdig:)
  Herlig gutterom under: som jeg skrev til vår felles venninne: Tror det er kjempeviktig at barn har et gjennomtenkt og fint rom som de trives i, er stolte av og der de kan være sammen med venner - uforstyrret. Jeg har en STOR jobb foran meg.

  SvarSlett