mandag 4. juli 2011

Klimaflyktning

Jeg tror at vi vestlendinger lider av en slags mild form for demens. Jeg ser ihvertfall ingen annen grunn til at Bergen fortsatt er Norges nest største by med over 300 000 innbyggere. Forklaringen bak dette resonnementet er at hver vinter gleder jeg meg, som de fleste andre, til sommeren. Og hvert år blir jeg like skuffet, for hvor blir det av solen????? Sommeren regner som vanlig bort, og når høsten nærmer seg og de fleste på denne siden av landet fortsatt går og håper og tror at sommeren snart kommer, begynner tåken å lette og det går opp for meg at slik er det jo hver sommer!!!! Det er jo ikke sommer i Bergen........:) Slik går årene og hver høst er jeg like skuffet...:) Ganske vittig, men helt sant. Imens skinner solen på østlandet. Så nå er det nok. Jeg må bare overtale mann og barn først, men når det er gjort flytter vi til varmen i østligere strøk, dermed basta!

Imens får jeg sitte inne med en kopp varm te, under et teppe og med alle stearinlysene tente. Koselig det altså, men jeg ville jo heller sittet ute og nytt sommernatten...:)


5 kommentarer:

 1. Sommer kommer!!! Måtte det bare skje før de vakre lyse kveldene forsvinner!! Fantastisk vakkert bilde.

  SvarSlett
 2. Vakkert og stemningsfullt bilde du viser :)

  Håper sola skinner på deg og hele bergen by snart ;)

  Klem fra Lise

  SvarSlett
 3. Ikke mye sol her på østlandet heller - dessverre. Jeg hadde sett for meg lange, late dager i solen, men isteden har det blitt rydding og maling inne - med øs pøs regn ute ;-)

  Vakkert rom med herlig gyngehest!

  Ha en finfin kveld - så får vi håpe solen titter frem snart ;-)

  SvarSlett
 4. France baby - FRAAAAAAAAAAAAANCEEEEEEEEEEEE!!!!

  Klem klem og skål i sommervarmen :-)
  W
  Nydelig bilde

  SvarSlett
 5. Hahaha!!!!!! France ja, jeg har i allefall faatt masse sooooooooool! Endelig...

  SvarSlett