onsdag 27. april 2011

Fra garderoben

Her er noen detaljer fra garderoben vi har i tilknytning til gangen. Det er utrolig deilig å kunne gjemme vekk alle jakkene og skoene. Knaggrekkene som kom i posten forrige uke er fra landromantikk.no.
Det er ingen dør inn hit, men et forheng fra lobelia.no som man kan se på forrige innlegg. Egentlig hadde jeg tenkt å finne noen skodder el.l, men det er vanskelig å finne noen som passer og forhenget fungerer supert til å skjule alt rotet.. Skapet synes jeg egentlig er for fint til å stå her inne, men vi klarer ikke å få det opp trappen til 2.etg. Så da må det stå her mens jeg prøver å overtale mannen til å heise det opp utenfra til balkongen ved soverommet vårt. Foreløpig ser det dårlig ut...:)

7 kommentarer:

 1. Du har det så lekkert!!! De knaggrekkene var DØDSFINE!!!!!!! Jeg fikk mine skodder levert idag...knis...lurer på om de havner på kjøkkenet istedetfor stuen...hmmm...me think so :-)

  Føler meg litt solbrent idag jeg gitt :-)

  Klem klem W

  SvarSlett
 2. Åhhh, det er så utrolig fint hjemme hos deg! Det skapet ser kjempeflott ut, og de knaggrekkene er bare så fantastiske. Vakre bilder - som alltid ;-)

  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 3. Det skapet MÅ frem i lyset! Gleder meg til å se skattene dine.

  SvarSlett
 4. shopping fra Butik Sophie og VBN :-) ja, og fra Søren :-)

  w

  SvarSlett
 5. Super fine! Lurt også.. Skapet er i allefall vakkert og det er det uansett hvor det står.

  Og ser at barna har fått pynte til påske! Så fint!!

  SvarSlett
 6. Nydelig skap!! Og knaggrekker! Du har det så fint!!

  Ha en fin dag i morgen. Nå er det leggetid her. God natt:-)
  Klem:-)

  SvarSlett