onsdag 2. mars 2011

Butikktips

På min daglige jakt etter det perfekte spisebordet, finner jeg stadig vekk nye fantastiske butikker. De ligger stort sett i Sverige eller Danmark og veldig ofte langt over min prisklasse. Men vindusshopping kan jo være veldig underholdende det og..:)

Dagens drømmebutikk er fildefer.dk. Her er det massevis av nydelige gamle franske møbler og andre skatter. Disse tingene ønsker jeg meg blant annet...:6 kommentarer:

 1. Ååå,denne vindus-shoppingen er jeg heeeelt med på! Verste av alt er at jeg hermer og kjøper alt det samme som deg - herlige ting du har funnet!!!!!! Vindus-shopping er jo en liten trøst og inspirasjon i hverdagen,for som regel kan man ikke alltid kjøpe det man ønsker seg til enhver tid:/
  Og derfor er det selvsagt eeeenda deiligere de gangene man "slår til" og unner seg selv noe:))
  Nå må jeg selvsagt helt nødt til å sjekke ut denne butikken din selv jeg!
  Ha en flotte torsdag!
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Å M- hvilken FANTASTISK butikk du introduserer oss for!!!! Jeg MÅ vinne i lotto på lørdag. Her er det proppfullt av skatter- som koster!

  SvarSlett
 3. Ja det er en lekker butikk, men ikke den billigste. Hvis ikke J vinner i lotto så gjør jeg det :-))

  Klem W

  SvarSlett
 4. Denne skulle eg aldri ha oppdaga... ;) DU VERDEN så mange flotte ting! Alt eg drøymer om på ein plass! (men ganske dyrt...) Takk for tipset, det er ikkje tvil om at eg skal dagdrøyme der inne OFTE! Viste mannen et konsollbord, og sa at eg ønska meg det i 40-års presang. -har du sjekka euroen i det siste, var svaret :)Hi-hi!

  Ha ein nydeleg torsdag!
  Klem E

  SvarSlett
 5. ja, sukk og stønn:) deilig med slike butikker som har alt på stell:)

  SvarSlett
 6. Guuuuud!!! Hva skulle jeg ikke gitt for disse fantastiske tingene! Tolixene er bare fantastiske!

  SvarSlett